Figas Vehigas Fuarı

Peru'nun başkenti Lima'da düzenlene Figas LPG & CNG Expo, sektörün en popüler uluslararası fuarlarından biridir.


Bu yıl etkinliğin 21 - 23 Ekim tarihleri arasında yapılması planlanıyordu, ancak organizasyon komitesi Covid-19 salgını nedeniyle sergiyi 2021'e ertelemeye karar verdi. Figas Fuarı gelecek yıl 26-28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Komitenin resmi açıklaması şu şekilde:

"Peru Hükümeti, bugüne kadar 3629 kişinin ölümüne neden olan COVID-19 salgını nedeniyle, olağanüstü halin 30 Haziran 2020 tarihine kadar uzatıldığını duyurdu. 


Tüm ticari uçuşlar iptal edilmiş durumda ve halka açık toplantı yasağı sürüyor. Okullarda eğitim sadece online olarak sürdürülüyor.


Olağanüstü Hal uygulaması ikinci kez uzatıldığı ve 30 Haziran'dan sonra tekrar ertelenip ertelenmeyeceğini bilmediğimiz için, bu yılki Figas & Vehigas fuarını iptal etmeye karar verdik. Fuarı önümüzdeki yıl 26-28 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceğimizi duyurmak isteriz. 


Ancak, bu yıl 16-20 Kasım tarihleri arasında Peru'nun ilk %100 sanal fuarı olarak düzenlenecek olan “MEGAFIP” fuarında, tüm Figas Vehigas katılımcıları bir standa sahip olabileceklerdir. Figas & Vehigas'ın tüm katılımcılarına, bize verdikleri sürekli destek için minnettarlıkla, bu etkinlikte ürünlerini ve hizmetlerini tanıtmak için herhangi bir ücret ödemeyeceklerini duyurmaktan mutluluk duyarız."

Yukarı