Yeni Regülatörlerimiz

Nazorati sıralı sistem regülatör ailesini, ürettiğimiz iki yeni regülatörle genişlettik. 


"ATOM" ve "ATOM XS" adını verdiğimiz yeni regülatörlerimiz, 4 silindirli sıralı veya direkt enjeksiyonlu araçlarda kullanılmak için tasarlandı. Yeni regülatörlerimiz 150 HP'ye kadar olan araçlarda rahatlıkla kullanılabilecek. 


Yeni regülatörümüz "ATOM" dahili solenoid valf ve filtre ile montajcıyı ayrıca bir gaz valfi kullanma zorunluluğundan kurtarıyor ve kullanıcının hem zamandan hem de paradan tasarruf etmesini sağlıyor. Küçük boyutları sayesinde motor bölümünde en küçük boşluklara dahi monte edilebiliyor.


ATOM XS modelini, adından da anlaşılacağı üzere, sınıfında dünyanın en küçük regülatörlerinden birisi olarak müşterilerin kullanımına sunuyoruz. ATOM modelinin aksine, ATOM XS regülatöründe dahili bir solenoid valf ve filtre bulunmuyor. Çok ekonomik fiyatı ile dikkat çeken ATOM XS, aracında hali hazırda bir gaz valfi bulunan kullanıcıları gereksiz masraftan kurtarıyor. 


Müşterilerimize kaliteden ödün vermeden en uygun fiyatlı ürünleri sunmak amacıyla ürettiğimiz yeni regülatörlerimizde, basınç ayarını harika bir dengede tutan ve mükemmel bir sürüş konforu sunan Fransa menşeli diyaframlar kullandık. Üstün Nazorati kalitesiyle geliştirdiğimiz ATOM ve ATOM XS regülatörlerini müşterilerimize sunmaktan gurur duyuyoruz.

Yukarı